De blåa cyklarna

Igår vaknade vi upp och gick ner till frukosten med små förhoppningar om att den skulle vara bra (med tanke på hur alla andra varit). Väl där blev vi glatt överraskade över allt som fanns! Vilket var; ägg, vattenmelon, mackor, müsli, massa pålägg med mera. Det är det helt klart den bästa hittills!

Mätta och belåtna gav vi oss iväg på supermarket:et för att inhandla lunch (mackor såklart) för att sedan gå tillbaka till hostelet för att göra oss redo för dagen. Där schemat var att hyra cyklar. Vi gick till turistbyrån men deras cyklar var slut, de skickade oss vidare till H2Ostel där vi fick hyra tre blå miniatyr-cyklar som knakade i uppförsbackarna som att de höll på att braka (tänk er att ni sitter i 90 grader, då har ni rätt känsla + knak). Vi cyklade runt typ hela Ljubljana. Vi började i en park för att sedan röra oss till en sjö, därefter åkte vi motsatta hållet längst floden. Däremellan åt vi lunchen på ett ställe där getingarna terroriserade Emma och Johanna, de fick inte äta en sekund i fred. Medan de totalt ignorerade mig och jag satt där och njöt av min macka. Miniatyr-fåglarna som fanns var väldigt närgångna och orädda. Mycket störande moment vid måltiden.
 
 
Mot kvällskvisten lämnade vi tillbaka cyklarna och började jakten på ett middagsställe. Det slutade med att vi gick runt hela stan för att slutligen hamna på stället som var närmast hostelet. Där åt vi falafel på Falafel, mycket gott och billigt! Ett bra val tyckte vi alla när vi gick hem för att packa ihop rummet för resa vidare till Wien dagen där på. 
Allmänt |
Upp