Utan boende i 14h

 
 Igår (30/7) spenderade vi en hel dag i Vicenza, Italien. Vi var tvungen att checka ut innan 10, men tåget mot Ljubljana gick inte förrän vid midnatt. Alltså hade vi 14 timmar att spendera i en rätt liten stad, vi hittade en superbra turistkarta med massor av bra tips. Tyvärr så var alla saker som vi tänkt besöka stängda, det var synd, men vi överlevde. Vi såg ungefär hela staden igår, minus alla gamla sevärdheter och museum som folk åker dit för att se, men det tyckte iallafall jag (Johanna) verkade segt. 
 
Vi hittade en fin park där vi åt vår lunch, kebab, yoghurt och gamla bananer (mmm). Sedan blev Agnes attackerad av myror, (som ingen annan såg). Vi gick därifrån en stund senare efter att kartan och två böcker blåst iväg, varför
har vi sån otur med vinden?
 
En väldigt mysig stad med många gamla hus. // Glasspaus. 
Vi gick på en utomhuskonstutställning. 
 
På vår turistkarta såg vi en restaurang som verkade bra, det var den också. Förutom att menyn endast fanns på italienska, vilket blev omöjligt att förstå då våra italienska språkkunskaper inte är de bästa. Men vi lyckades till slut beställa pasta, Agnes och Emma beställde en skaldjurspasta, (min pastarätt var för oljig för att vara med på bild).
 
 
Sedan väntade vi på tågstationen i flera timmar, innan vi hoppade på tåget mot Villach. Därefter tog vi tåget till Ljubljana, och här befinner vi oss just nu. 
Allmänt |
Upp